Foci Intelligent Energizer ® Officiell partner till Svenska Padelförbundet

Foci blir Officiella leverantörer till Svenska Padelförbundet och även huvudpartner till den Svenska Padeltouren. Padel är den bollsport som växer snabbast i Europa och i Sverige har sporten de senaste åren haft en enorm utveckling.

Foci är Officiell leverantör till Svenska Golfförbundet och har precis förlängt samarbetet med 3 år. Nu har Foci skrivit avtal med Svenska Padelförbundet på 3 år. Ett bevis på att Foci Intelligent Energizer ® är en produkt av kvalité. Foci är fri från syntetiskt koffein, taurin och socker. Utan åldersgräns och även vegan. Man använder istället MACA och Rysk Rot istället för syntetiskt koffein tillsammans med vitaminer, mineraler och antioxidanter. Du blir pigg och fokuserad utan negativa effekter. 

-Det är jättespännande att även Svenska Padelförbundet väljer att gå i samma linje som Golfförbundet. Att förknippas med förbund som har likvärdiga värderingar ger mycket mer trovärdighet i samarbetet mellan parterna. Padel är en sport med rekordartad tillväxt och det krävs rejäl med fokus på banorna. Vi ser ett långsiktigt samarbete där vi tillsammans med sporten och förbundet växer med produkter som mervärde. – Säger Thomas Johansson VD Foci.

Ett intelligent, smartare och godare alternativ till energidrycker som dessutom inte ger några negativa effekter. Det är vad grundaren till Foci Intelligent Energizer ® ville göra. Den luckan finns idag på dryckesmarknaden och det är dags att göra något åt det. Så varför inte skapa en energidryck från grunden som ökar din mentala/fysiska prestation utan koffein, taurin och socker.

Vi har tillsammans med världens bästa experter inom dryck och ämnesomsättning tagit fram en ny typ av energidryck. Innehållsmässigt har vi med studier tagit fram ett unikt recept med den absolut bästa kombinationen av ingredienser. Vi använder MACA och Rysk rot istället för syntetiskt koffein och taurin. Utöver det har vi en perfekt kombination av vitaminer, mineraler och antioxidanter. Foci Intelligent Energizer ® ger ökad fokus och energi utan negativa effekter. Stay Focused!

Copyright © 2017 FOCI - Intelligent Energizer AB. | Webmaster & Development | All Rights Reserved.